Searching...
08:27 0

KANTOI !! Gambar Selfie Artis CiumMulut Dengan Gadis Tersebar


Gambar Selfie Artis CiumMulut Dengan Gadis Tersebar


Telah tersebar beberapa gambar tak senonoh artis lelaki yang dikatakan beraksi panas dengan gadis dikatakan kekasihnya.

Gambar itu dikatakan terlepas gara-gara memory card telefon bimbit milik selebriti popular itu jatuh ke tangan orang lain apabila artis ini menghantar telefonnya ke kedai untuk dibaikpulih.

Antara hintnya ialah, artis ini lelaki, pernah cetus kontroversi dan pernah dilabel buaya

Portal Murai ada memberi laporan penuh kejadian ini. Jom baca artikel di bawah.

 LAPORAN PENUH MURAI.COM :

Murai Batu tak tahu nak cakap apa lagi tentang selebriti-selebriti tempatan kita nih. Kalau pun dah kemaruk sangat nak bikin aksi-aksi panas dengan ramai gadis dan wanita, janganlah sampai perkara tersebut diketahui oleh pihak lain.

Senang cakap, pandai makan pandailah simpan. Haa...Korang semua jangan salah faham ya. Murai Batu cakap macam ni bukanlah bermaksud Murai Batu ni menggalakkan lagi selebriti-selebriti kita membuat perkara-perkara yang mendatangkan maksiat serta onar.

Tapi, Murai Batu cuba nak menyedarkan diaorang bahawa implikasinya sangat besar jika apa yang mereka lakukan ini didedahkan secara sengaja atau tidak serta terbongkar di pengetahuan umum.

Insiden inilah yang berlaku terhadap seorang selebriti lelaki tempatan kita. Tak payahlah Murai Batu sebutkan nama dia, sebab bikin tambah dosa saja. Yang malu dia dengan keluarga dia jugak nanti.

Tapi, sebelum ini dia ini memang dikenali sebagai seorang yang 'player'. Tapi, dia tak pernah nak mengaku. Tapi, kalau dah banyak simpan koleksi gambar dengan beberapa perempuan, apa kes bang?

Nak dijadikan cerita, si selebriti tempatan yang sengal nih, pergi hantar telefon untuk diservis. Punyalah sengal si selebriti nih, sampai dia terlupa nak ambil kad memori dia.

Bila kad memori tersebut dapat di tangan orang lain, korang rasa. Memang free-freelah, koleksi gambar-gambar panas dia jadi tontonan beberapa orang.

Bila dapat saja tahu dia selebriti, orang yang pegang kad memori tu, terus charge bayaran pada siapa-siapa yang mahukan gambar tersebut.

Ishhh geleng kepala Murai Batu mendengarnya. Setakat ini, gambar-gambar tersebut masih belum lagi tersebar di media sosial. Tapi, siapa tahu, lepas ini ada saja keyboard warrior yang akan melakukannya. Tak mustahilkan?

Murai Batu harapa perkara ini akan dapat dijadikan iktibar oleh sesiapa. Tolonglah jangan simpan gambar aksi panas anda di dalam telefon bimbit. Bahaya!!!




0 comments:

Post a Comment