Searching...
12:22 1

Gambar Selfie Fizo Omar Ketika Banjir Dikecam


Gambar Selfie Fizo Omar Ketika Banjir Dikecam


Fizo Omar berada di kampung halamannya iaitu Kelantan ketika bencana banjir sedang melanda. Perkahwinan adiknya turut sedikit terjejas ekoran bencana banjir yang agak teruk itu.

Fizo Omar telah membantu dan memberi sumbangan kepada mangsa banjir. Dan di samping itu, Fizo Omar telah memuatnaik gambar dan video ketika banjir di Kelantan baru-baru ini.

Namun video dan gambar selfie Fizo Omar yang menggunakan monopod itu telah menerima kritikan negatif dan dikecam orang ramai.

Fizo Omar dilihat agak berang dengan komen negatif yang diterima. ini komen Fizo Omar:

Salam semua...ramai btol manusia yg hati busuk dan suka judge people sbb video selfie tgh banjir tu.gmbr tu di ambil semata2 utk tunjuk keadaan banjir di kelantan.sory to say ,kita diberikan akal fikiran dan itu membezakan manusia dgn binatang,jgn letakkan diri tu setaraf dgn .... 

Xperlu nak postkan semua gmbr tgh bantu mangsa yang terkandas dan tgh bg makanan semua.. Yg dok komen mcm2 tu meh sama2 kita trn ke kelantan ni bg bantuan drpd dok tunjuk tahap kecerdikan dlm fb ni. 

Xdpt turun pun berdoa pun jd lah.mgkn hri ni nasib orng lain xbaik.nntah2 esok lusa giliran kita plak n then orng yg kita dok kutuk2 pula dtg tlng bila dlm kesusahan.

Ini gambar komen dan juga gambar selfie Fizo Omar:







1 comments:

  1. hahaha gle publisiti nk tlg mangsa banjir kata kn siap bw monopod....

    ReplyDelete