Searching...
21:29 5

Dania Danisha Dedah Perangai Sebenar Halim Othman

Penafian Halim Othman bahawa wanita bernama Dania Danisha bukan teman wanitanya nampaknya menimbulkan kemarahan wanita itu. Terkini melalui akaun Facebook peribadinya, Dania telah memuat naik status yang mendakwa dirinya bukanlah sekadar peminat personaliti yang juga deejay radio tersebut.

Menurut Dania, perkenalan mereka dimulakan oleh Halim sendiri. Dakwaannya juga, mereka telah keluar bersama selama beberapa belas kali ke tempat-tempat yang berasingan, malah Halim menyatakan sanggup menunggu untuk berkahwin dengan Dania, namun ditolak oleh Dania atas faktor umur Halim yang menurut wanita itu, hampir sebaya dengan ibu bapanya.

Tambahnya lagi, gambar tersebut sememangnya diambil dua tahun lepas, namun baru diketahui orang ramai tahun ini.

Dania turut menyatakan dia tidak kisah sama ada kenyataannya dipercayai orang ramai atau tidak.
Kenyataan Halim Othman tentang Dania Danisha sememangnya ‘tajam menikam’ dan memperlihatkan seolah-olah wanita itu seorang peminat yang ‘syok sendiri’. Namun kenyataan balas Dania nampaknya bercanggah dengan versi Halim.
sumber: BeautifulNara






5 comments:

  1. akal x betul dia ni. harap muka je lawa tp.dumb (bodoh la tu)
    https://www.facebook.com/dania.danisha2?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  2. habis buat apa dating kalau x nak kawen... buang masa je kan....

    ReplyDelete
  3. bukan salah halim coz ko yg x nak kawen dgn die so x salah le klu halim ckp die x ade ape2 dgn ko wahai adik manis...

    ReplyDelete
  4. alamak DD g maki2 watpe..kate redha..dah lerr apalaaa dah tau dunia artis cam tu lagi laa nakk tayang....klo redha kite doakan aje..sbb doa org kena aniaya kejap jek ...so xperlu nak kuarkan statment macam tu dik oiii...elok2 muke mahal jadi murahan plakk di sbbkan ini....

    ReplyDelete
  5. fb nya mmg menunjukkan dia suka glamour, foto2nya and u did it well dik oi, now u dah glamour

    ReplyDelete