08:48 5

Peminat tak suka Nora bersama Nedim Nazri

Nampaknya hubungan cinta antara pelakon Nora Danish dan anak menteri Dato Seri Mohamed Nazri Aziz, Nedim atau Ned, semakin serius sejak akhir-akhir ini apabila mereka semakin berani mempamerkan keakraban hubungan kepada umum.

Bagaimanapun, terdapat pula segelintir peminat Nora di Instagram yang tidak berpuas hati dan tidak senang duduk dengan berita hubungan itu. Ianya ada kaitan dengan cara hidup Nedim sebelum ini yang amat sosial dan sering bertukar  perempuan sehingga imejnya sering dipandang negatif dalam kalangan masyarakat.

Gambar bekas isteri Nedim [klik sini]


Nedim,ialah pengerusi syarikat Harrison (M) Berhad, selain seorang pengarah Charisma Positief, sebuah syarikat yang menjual kereta mewah terpakai.

Harrison yang dimaksudkan ialah yang beroperasi di Sabah yang fokus perniagaannya di Timur Malaysia membuat “pemasaran, jualan, pergudangan dan pengedaran barangan pengguna bergerak pantas, bahan binaan, produk kejuruteraan dan bahan kimia pertanian; penghantaran dan pelancongan.”

Selain itu, Nedim juga telah dikaitkan dengan beberapa kes seperti kes pukul pengawal keselamatan dan juga kes pembunuhan seorang pelajar bernama Darren lama dahulu.

Dengan gaya mewah, memandu kereta mewah seperti Ferarri dan Velfire serta mempunyai pengawal peribadi, Nedim sememangnya mudah mempunyai teman wanita yang terpesona dengan kemewahannya.

Walaubagaimanapun, itu mungkin kisah lama, mungkin Nedim sudah berubah setelah bertemu Nora Danish. Mana kita tahu. 

Apapun, jom layan beberapa keping gambar Nora Danish dan Nedim ketika beraya bersama di rumah Dato Seri Mohamed Nazri Aziz. Gambar di --->>> [klik sini]

5 comments:

 1. Playboy.. samseng...pembunuh sama... idak ler aku nak buat menantu...

  ReplyDelete
 2. mcm la dia nk kt ko

  ReplyDelete
 3. nedim tu double 7 org ckp lah

  ReplyDelete
 4. ada makna tu dia nk kat nasi lemak seringgit tu....

  ReplyDelete