Searching...
09:10 6

Kisah Sebenar Kemalangan Nabila Huda Di Karak



Semua telah maklum bahawa satu kemalangan telah berlaku melibatkan Nabila Huda dan anaknya , Keisha di Lebuhraya Karak.

Kata Nabila:

Saya duduk di bangku penumpang. Bagaimanapun ketika kejadian berlaku saya sedang tidur. 

"Rakan artis, Syazwan Zulkifli yang memandu kereta berkenaan. Saya menumpang keretanya kerana kami sama-sama terbabit dalam promosi drama Jodoh Itu Milik Kita untuk saluran Mustika HD di Karnival Planet Gempak Astro. 

“Saya terjaga selepas mendengar dentuman berlaku dan menyedari anak saya tercampak keluar. Saya keluar dari kereta dan berlari mendapatkan Keisha (anak). Mujurlah semua kenderaan berhenti ketika itu,” kata Nabila dengan nada sebak. 

[gambar kemalangan klik sini]

[video keisha kemalangan klik sini ]


Dek kerana kemalangan itu, bekas suami Nabila telah mengamuk di laman sosial miliknya

Bekas suami kepada Nabila Huda ini juga mencari dan tertanya-tanya siapakah pemandu kereta tersebut. Beliau beria-ia ingin mencari pemandu dan kelihatan seperti amat marah dengan pemandu kereta itu. Antara tulisan di twitter ialah:

"YANG PALING AKU NAK SEKARANG DRIVER TU!"

Akhirnya persoalan terjawab. Pemandu kereta telah dikenalpasti dan ini tweetnya:

"SYAZWAN ZULKIFLY yg drive kereta eksiden dgn anak aku tu boleh buat bodoh nampak aku.xde lah reti nak salam.say something lah bro! " 

Berikutan twitter Eddieghiller [bekas suami Nabila] yang seperti amamt marah dengan Syazwan, pelakon itu telah menjawab :

@eddieghiller maafkan saya bro.saya tahu nama awak tapi saya pernah jumpa awak.kenapa saya kat hospital tadi sebab concern saya dengan apa yang jadi.saya bukan manusia takde perasaan.saya faham apa yang awak rasa..and saya pun rasa kesal dengan apa yang jadi.maafkan saya sebb tak tahu awak yang mana tadi.kalau tahu for sure saya akan approach awak..maafkan saya 

Hubungan mereka juga telah jernih selepas Syazwan meminta maaf dan dia akan melawat Keisha di hospital.

Memang bagus juga Syazwan ini, takdelah ego dan melenting serta cepat meminta maaf.

Ini adalah perbualan mereka:




6 comments:

  1. Syukur Alhamdulillah..apa2 pun pasti akan ada jln penyelesaiannya..sama2 lah kita mendoa'n kesihatan Nabila dan anaknya..

    ReplyDelete
  2. Bangang marah x tentu pasal...bkn nk mengucap byk2...keturunan anjing

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak pun xyah la nak maki2.. sama je kot nnt :)

      Delete
  3. yang maki hamun anjing tu lebih kurang same

    ReplyDelete
  4. itu lah bedanya orang melayu dengan orang islam :D

    ReplyDelete
  5. kemalangan dah terjadi, bermaaf-maafanlah kan lebih elok, bukan kita nakkan kemalangan, semuanya telah ditakdirkan. Insaflah atas kejadian ini.

    ReplyDelete