Searching...
11:46 5

Gambar Yuna Dipegang Pharell Undang Kritikan Peminat





Yuna merupakan artis antarabangsa paling berjaya pernah dihasilkan di Malaysia.

Terbaru lagunya telah dimasukkan ke dalam album runut game paling popular di dunia, Grand Thief Auto edisi Kelima. Itu merupakan kejayaannya selain dipilih berduet dengan Owl City untuk runut bunyi Croods.

Walaubagaimanapun, kejayaan di USA telah sedikit sebanyak mengubah penampilannya yang kini lebih gemar memakai sanggul dan menutup leher seperti penyanyi afrika berbanding memakai tudung seperti kemunculan pertamanya dengan lagu Dan sebenarnya.

Yuna telah menjadi artis di bawah Pharell Williams iaitu merupakan seorang penyanyi yang popular di USA. Terdapat sekeping gambar yang mana Pharell meletakkan tangannya di atas bahu Yuna yang mendapat kritikan panas dari peminat Malaysia.

hotlips: harap Yuna maintain berjaya dan kekalkan gaya menutup aurat sepenuhnya :)






5 comments:

  1. Aurat bukan setakat tudung kepala saje !

    ReplyDelete
  2. Biarkan sja....dia yg tangung..nak kutuk pun x guna..x da nya dia nak baca komen2 ni semua...masyukkkkk da..

    ReplyDelete
  3. apa nk hairan boifren dia sendiri pon model separuh bogel...no deal ar....hahaha

    ReplyDelete
  4. bukan hak kita untuk kutuk dia.Itu antara dia dng Allah.Just let her be.anyway its normal to me.tkde benda yg nk di kutok kan....

    ReplyDelete
  5. mengutuk org macam korg tu baik sgt....megutuk tu pun dah kira jahil...bongok laaaa hoiii

    ReplyDelete