Searching...
11:54 2

Sultan Johor Menang Nombor Plat Kereta W1N



Sultan Johor Menang Nombor Plat Kereta W1N


Sultan Johor, Sultan Ibrahim berjaya memenagi bidaan no plat kenderaan W1N dengan harga RM 748 ribu. Wow hampir sejuta tu.

No plat itu telah diletakkan di kereta Proton Suprima S milik baginda. Kereta Sultan Johor itu bewarna biru dan Baginda sempat mengambil gambar bersama keretanya itu.

Menurut kenyataan, Sultan Johor tidak kisah berbelanja besar untuk nombor plat itu kerana wang itu akan dibelanjakan kepada rakyat juga akhirnya.

kereta proton dengan no plat W1N
senarai pemenang pembida
kereta dulu www1



2 comments:

  1. Buat duit!!!TANPA
    MODAL!!!
    MACAM TAK PERCAYA PLAK....Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!
    Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara
    mara, dan semua rakyat Malaysia.. Daripada
    berFB
    BerWechat tak ada hasil, bagus berFB @ wechat yang ada hasil, Saya
    ada nak perkenalkan satu program dari USA, yang
    boleh membuat pendapatan sampingan. PERCUMA...percuma DAFTAR, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Tiada
    PENIPUAN @ muslihat. Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2
    je.
    Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau
    computer sikit2. Anda hanya perlu open link di
    bawah dan register sebagai member. Lepas
    register
    terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah
    lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda
    sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy
    terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook
    atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter
    dan sebagainya. Setiap orang yang open link
    anda,
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=372821 akan menerima ganjaran sebanyak USD10
    atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit
    anda boleh pilih, samaada duit masuk account
    terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) Tak
    faham jugak? Boleh tanya soalan di ruang komen
    bawah... Kalau dah faham dan nak register, sila
    klik link tu ye http://www.theweeklypay.com/index.php?share=372821

    ReplyDelete
  2. Dah buka link. Tpi mcm mna nak register?

    ReplyDelete