Searching...
20:39 5

Ziana Zain Dinasihati Anak Tentang Aurat



Ziana Zain Dinasihati Anak Tentang Aurat

carian:
ziana zain ,
anak ziana zain ,
aiman anak ziana zain ,
anak nasihat Ziana Zain ,

Anak penyanyi popular, Ziana Zain bernama Aiman kini merupakan seorang pelajar di Sekolah Agama Menengah Muhammadiah Pekan Sabak, Sabak Bernam.

Dengan didikan agama yang diterima, Aiman berasa amat malu dengan penampilan emaknya itu terutama apabila Ziana datang ke sekolah. 
Pernah juga Aiman bertanya emaknya bilakah mahu berhijrah dan bertudung menutup aurat. 

Walaubagaimanapun, Ziana berkata beliau masih belum bersedia dan perlukan masa untuk berhijrah. Kemudian Aiman akan menjawab kita tak tahu bila kita mati !


Aiman juga sering berpesan jika datang ke sekolah agama untuk melihat Aiman, Ziana haruslah bertudung kerana Aiman berasa malu.


Walaupun masih belum terbuka hati, Ziana Zain amat berbangga kerana mempunyai anak seperti Aiman yang tahu selok belok agama.




5 comments:

  1. Buat duit!!!TANPA
    MODAL!!!
    MACAM TAK PERCAYA PLAK....Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!
    Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara
    mara, dan semua rakyat Malaysia.. Daripada
    berFB
    BerWechat tak ada hasil, bagus berFB @ wechat yang ada hasil, Saya
    ada nak perkenalkan satu program dari USA, yang
    boleh membuat pendapatan sampingan. PERCUMA...percuma DAFTAR, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Tiada
    PENIPUAN @ muslihat. Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2
    je.
    Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau
    computer sikit2. Anda hanya perlu open link di
    bawah dan register sebagai member. Lepas
    register
    terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah
    lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda
    sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy
    terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook
    atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter
    dan sebagainya. Setiap orang yang open link
    anda,
    anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10
    atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit
    anda boleh pilih, samaada duit masuk account
    terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) Tak
    faham jugak? Boleh tanya soalan di ruang komen
    bawah... Kalau dah faham dan nak register, sila
    klik link tu ye http://www.theweeklypay.com/index.php?share=372821

    ReplyDelete
  2. Buke link ni then register. .try jer.. Jana income Rm90 sehari tanpa modal.
    Tuan/Puan drpd kita berfb@ berwechat@ whtsapp tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? Sya nk berkongsi 1prgm dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli or jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 sya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan? . Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda
    http://stayreward.com/index.php?share=72330

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bolih bukak ya. dah cuba

      Delete
  3. Alhamdulilah insyallah lama-kelamaan akn trbiasa jg

    ReplyDelete
  4. beruntung ziana dapat anak yang mngambil berat tentang ibunya.... mudah2an, ziana akan mndapat hidayah dr Nya....

    ReplyDelete