Searching...
19:06 12

Komen Ganas Jadi Tumpuan, Peugeot CDM25 Di Sorok Belakang Rumah

Komen Paling Ganas Tentang Kes Wanita Mengamuk Peugeot CDM25

Komen Jadi Tumpuan

Satu komen di laman sosial Facebook mendapat tumpuan apabila memberi pendapatnya tentang kes perempuan mengamuk ini.

Komen itu berbunyi:

"PATUT AWIE yang bawa keta nih bukan Uncle nih..baru lah pompuan tu tau langit tinggi rendah..silap silap hidung boleh jadi macam hidung singa kena tibai dek Awie.."

Ramai yang reply komen itu bersetuju dengan komen ini. Kalau marah dan kurang ajar dengan warga tua berumur 60 tahun bolehlah.

Cuba dalam kereta itu ada Awie ataupun orang muda, mahu kena maki balik perempuan itu. Baru buku bertemu ruas. Tahu langit tinggi ke rendah. Hehe..

Apapun, sememangnya perangai perempuan ini patut dijadikan pengajaran kepada semua orang jangan mudah panas baran.






Kereta Disorokkan

Sementara itu, ada juga pihak yang menemui kereta Peugeot ini disorokkan di belakang rumah. 

Mugkin kerana malu dan takut jadi tumpuan, pemilik kereta ini meletakkan kereta ini dibelakang rumah di sebelah ampaian kain



.

12 comments:

  1. hahaha, belakang rumah jua tersadai...

    ReplyDelete
  2. Tukar no plat ler lps ni

    ReplyDelete
  3. Ahahaha... tym posa pun msi brtnaga mau pukul2 keta org, x posa kali pompuan ni

    ReplyDelete
  4. puiii..buat malu ja la...pandai pulak kau menangis bagai bg kenyataan kt tv...da kena hentam br kau taw ek..tagih simpati..aku ckitpn xkesian kt kau!

    ReplyDelete
  5. Kalu jual pun kereta tu dah tak ada org nsk beli...byk suwey...

    ReplyDelete
  6. Kalo kat kawasan estet atau kebon getah, habis dah lahanat putih

    ReplyDelete
  7. saya mengecam tindakan biadap wanita tersebut...

    ReplyDelete
  8. kpada sesape yg jumpa keta ni kt mana2, tibai skali biar bkn setakat calat, biar remuk smpi x kenal.. plat tkr pn org kenal ko lah pompuan bodoh nk mampus.. SUMPAH hrp keta dia ni accident tpi pompuan ni jgn cedera. Biar die tgk cmna tuhan balas perbuatan dia.
    Tuhan itu adil..

    ReplyDelete
  9. BERFIKIR DULU SEBELUM BERTINDAK

    ReplyDelete
  10. Padan muka ....muka pun tak senonoh. ..baik jer bertudung tp mcm pompuan syaitan

    ReplyDelete
  11. dengan org tua ..boleh la dia tunjuk taring..mentang2 kaya...berlagak la sokmo..

    ReplyDelete
  12. tak kaya mane pun... rumah pun macam rumah tinggal jerrrr..

    ReplyDelete