Searching...
16:16 30

Kiki Pemilik Peugeot CDM 25, Akhirnya Mohon Maaf

Kiki Pemilik Peugeot CDM 25, Akhirnya Mohon Maaf


Kiki pemilik Peugeot CDM 25 telah memohon maaf kepada uncle dan juga rakyat Malaysia atas apa yang berlaku.

Ini kata Kiki:

Viral and Troll: Yes thats my mistakes. please consider my future my kids in future. Im sorry. Please delete all videos. I encourage all media that have my video please remove it

racist issue: i know it sound racist to call people "cina", sorry! I have previous old experience with a chinese lied to me for my money.

I need people to respect my privacy. Sometimes people make mistakes. Sincere apology fro my heart Malaysian!

Kiki juga telah dipanggil untuk membuat kenyataan pihak polis dan dalam siasatan polis. Ada yang berkata adiknya Lily yang membawa kereta itu.

Kita tunggu siasatan polis sepenuhnya.



30 comments:

  1. ur company xda kn mngena dgn ur action..bgtu jg uncle tu xda kn mngena dgn sejarah kau dgn kn tipu org cina previously..tulah lain kali jgn tlmpau ikut hati..istighfar dulu..sdh mnt maaf tu bgs..hrp jgn buat lagi in future...make this incident as ur lesson..warga emas pakcik tu..ksian.

    ReplyDelete
  2. cakap senanglah...nasi dah jadi bubur. they probabbly can accept your apologize but ingat, hati sesama manusia kalau sekali dsakiti mereka akan ingat selamanya...some people can forgive but can't forget...

    ReplyDelete
  3. serve you right. what ever have spoken out can't be erased , it's no longer yours it's owned by the world already. Served you right anyway. All the best in the future.

    ReplyDelete
  4. Aku pon ada experience mcm si kiki ni.. Kete aku yg kene langgar.. Alih2 si pelanggar tu yg claim insurance kete aku.. Kita ada undang2, tapi undang2 goblok.. Aku tau mcmne perasaan nyer bile jadi mcmni. So korg yg xde bad experience xpayah nak memekak mcm tau segala2nya kat dunia ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kene langar depan atau belakang.. biase kes kalau ko kene langar depan ko yg salah... polis kan ade buat siasatan...

      Delete
    2. ak 3 kali kene lggar blkg camni... siap chasis masok lg.. bape ribu agak2 ??? tp tindakan ak xbodoh mcm ni....

      Delete
    3. Kau ni mmg bodoh lah bob... Hahahaha

      Delete
    4. Yg salah salahlah.. Ko nk sbb sorg melayu yg bertindak bodoh semua org ckap melayu semua bodoh??

      Delete
    5. Mcm ne ko boleh biar dye claim insurance ko. Sengal gak ko ni. Sape yang salah.

      Delete
    6. pompuan kiki ni perangai bodoh nak mampus. Bln lepas keta sa pn kena langgar dr blkng coz jln jammed time puasa ni tpi takde lah sa mengamuk smpi meroyan camni..

      Tindakn saya.. sa kluar dr kreta n tgk cmna kerosakn. Report polis n dia byar insuran. Senang crita..

      Mohon kpada semua.. sebarkan.. jgan delete.. biar padan muka pompuan bodoh tu..

      Delete
  5. Mungkin gaya ko..your choice of words..style ko treat orang..mereka terus benci ko..terus menipu ko..just to kasi ' kena'..u..sombong dan kaya?...apa mcm kalo se orang yg miskin..terlangar ko jalan jalan di pasar yg bukan sengaja..?..mungkin ta ta apa ko buat..

    ReplyDelete
  6. Dah kecoh....satu malaya...baru..tersedar...dari jiwa sombong dan bongkak........dah terlambat...dahhhh

    ReplyDelete
  7. 1. apa yg jadi kt ko... kna tipu bagai dgn orng jgn jdkan alasn bodoh nk lpskan perasaan ko
    2. pakcik tu tak sengaja lnggar kete ko.. tp ko dengan sngja hentak kete dia.. apa ko buat? ada byr gantirugi?
    3. mudahkan... ko ingat dgn mintak maaf boleh sembuhkan luka hati org?
    4. ko memang bodoh.

    ReplyDelete
  8. Bukan minta maaf pada Malaysian..pada pakcik tu yg sepatutnyer..bayar ganti rugi..kete ko kete baru..zero ncb..claim je insurans..

    ReplyDelete
  9. Terlajak perahu boleh tarik balik...
    Terlajak perbuatan buruk padahnya...

    ReplyDelete
  10. Ceh kau kata dekat tv kau tak sedar tindakan kau . Kalau kau tak sedar tak kan lah kau rampas kunci kereta uncle tu lepas tu minta maaf dengan tersengih sengih lansung tak serius . Aku tak rasa kau Menyesal dengan tindakan kau . Nanti bila kereta kau kene langgar lagi kau buat lagi perangai natang kau tu . Aku nak tengok polis Malaysia dia nak ignore ke perangai perempuan ni tampa ambil tindakan . Kalau kau nak kata dia dah minta maaf tak perlu kecoh kecoh . Lepas ni kalau aku bunuh orang pun aku boleh bagi alasan yang sama .

    ReplyDelete
  11. bila diri telah dikecam hebat org rakyat malaysia...baru larr terfikir mohon maaf. demi kerana maruah konon...masalah peribadi konon. tindakan yang bodoh telah mengundang pelbagai hinaan kepada gadis melayu yang bertudung!!!!
    bertindak larr mengikut akal...bukan mengikut nafsu...apa ntah lagi di bulan yang sangat mulia.

    ReplyDelete
  12. tahniah....kerana anda telah meng'femes' kan diri anda di mata dunia.

    ReplyDelete
  13. alahai, tak kesian langsung.. ada sejarah silam ker?? tah2 alasan nk tutup malu....tak yah le weii sorry lew...kesian lg kami pd uncle cina tuh...tahniah uncle sbb blh sabar ngan botino ni... nape uncle tak terajang je muka dia masa dia tgh terpekik telolong tuh, kalaw kena terajang agak2 semua penonton tuh bertepuk tangan kui3

    ReplyDelete
  14. Mohon maaf lps tu buat lagi. Ko mtk org delete video tu atas alasan privacy. Masa ko tengking uncle tu ko tak fikir pulak air muka uncle tu. If bpak ko kna tengking maki hamun mcm tu ko nk ke? Pastu ko nk buat diri ko pulak jd mangsa.. Itulah dah terbiasa biadap dgn elderly skali Allah bg satu dunia tahu.. Insaflah. Dah elok pakai tudung tu, perbetulkn jgak budi bahasa tu. Wanita yg baik utk lelaki yg baik.. Ingat tuuuu

    ReplyDelete
  15. Seronok betul sampai berbuih buih mulut mengutuk wanita ini...tapi pernah ke terfikir jika kita berada di tempat dia yg terpaksa menghadapi seorang pemandu yg too old to be on the road sampai menyusahkan pemandu lain. Now he's happily getting support from everyone just because he is an old ' goody2' man acting so innocent

    ReplyDelete
    Replies
    1. comment bodoh dan ignorant at the same time. kalau awak tu besok dah umur 68 tahun, dan terpaksa drive sendiri, sila bawak basikal saja ya kerana tak mau 'menyusahkan pemandu lain'. the old man made a mistake, a minor mistake. tapi perempuan yang konon nya Islam dan bertudung tu memaki hamun di bulan puasa, mulut celupar dan racist, memalukan kaum perempuan Melayu Islam yang bertudung, itu bukan minor mistake.

      Delete
    2. Betul tu kalau kita tua nanti kita pun tak tau macam mana... 68 tahun tak lah tua sangat.

      Delete
  16. try switching the drivers, old man owner of the new car, banged by the old car driven by the lady...hmmm the 'uncle' will not be a good uncle already. more arrogant maybe.

    ReplyDelete
  17. Bodoh punya pompuan.nama je pakai tudung tak hormat langsung orang tua.

    ReplyDelete
  18. You're sorry because the whole malaysia saw the vid and criticised you. If the vid owner didnt record the whole incident, i bet you wouldnt be sorry at all. And please, stop being a racist. "dia cina la" so what if the unc.is.chinese. If he was malay, you wouldnt act that way? Serious, the car is expensive, yes. But your maruah is priceless. You should take care of it first.

    ReplyDelete
  19. kikikikikikikiki...
    go die go die go die....

    ReplyDelete
  20. cara minta maaf pun.. poyo.. apa2 je la joyah oi..

    ReplyDelete
  21. So you had a bad experience with a Chinese and decided to generalize the whole community instead? That won't get you far in life.

    ReplyDelete
  22. minta maaf tu senang je... tapi nasi dah jadi bubur... seluruh dunia dah tengok perangai cik adik oiii... but personally cara mintak maaf tu macam tak ikhlas... cara jawap dalam interview dengan radio ERA hari tu pun masih menampakkan ke egoan... anyway, hanya cik adik sendiri yang tau kan... ikhlas ke tak... ^^

    ReplyDelete