Searching...
22:42 1

Wawa Zainal Mengamuk Kereta Dicuri, David Teo Kata Itu Kereta MIG

Wawa Zainal Mengamuk Kereta Dicuri, David Teo Kata Itu Kereta MIG


Tahun lalu ketika Wawa Zainal pulang ke kampungnya di Lahad Datu, Aeril Zafrel telah menjaga dan menggunakan kereta milik Wawa Zainal.

Walaubagaimanapun, kereta Suzuki Swift itu telah hilang disyaki dicuri orang.

Terbaru, Wawa Zainal telah mengetahui siapa dalang yang mencuri kereta miliknya dan mengamuk dengan suspek pencuri keretanya itu di laman twitter.

Rupa-rupanya, David Teo memberitahu, sebenarnya kereta itu milik company iaitu milik MIG. Syarikatnya memberi kereta itu kepada Wawa Zainal ketika di adi bawah pengurusan syarikat itu.

David juga tidak tahu kepada siapa Wawa Zainal tujukan mesej mesej di twitter tersebut. David juga tidak mahu campur urusan mereka.

Jadi siapakah yang "mencuri" kereta itu? Aeril berkata dia akan membuat press conference untuk kes ini. Tunggu jelah.




1 comments:

  1. Tak habis-habis lagi ke perang depa ni. David ni pun satu, apa la anak emas sangat si WAWA ni. Harap muka je comel, lakonan tah apa-apa. Laki dia pun sama. Nak PC bagai. Macam la depa couple femes. Si WAWA ni pun sudah2 le, ingat le David pernah bagi kerja kat ngko dulu. Kita orang Islam ada adab dan batasan.

    ReplyDelete